Maak hier online uw afspraak

NIET voor het maken van afspraken voor instrumentele voetbehandeling of medisch pedicure.

Behandelinfo

Uw eerste bezoek

Uw eerste bezoek bestaat uit een intake gevolgd door een uitgebreide analyse. Wij behandelen voet- en enkelklachten maar ook klachten aan knie, heup en lage rug. Houdt u dus rekening met de mogelijkheid dat u zich moet ontkleden. Op basis van de verkregen gegevens wordt een persoonlijk en op maat gemaakt behandeltraject opgesteld. U dient het volgende mee te nemen:

  • Eventuele verwijzing huisarts/specialist
  • Identiteitsbewijs
  • Meest gedragen schoeisel (werk- en sportschoenen)

Hygiëne

Wij doen er alles aan om u in een schone praktijk te behandelen. Hierbij worden de strikte hygiënerichtlijnen van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) gehanteerd. Daarnaast vragen wij u om te zorgen voor een goede persoonlijke hygiëne.

Hoeveel bezoeken zijn er nodig?

Doorgaans bestaat het behandeltraject uit twee contactmomenten. Bij hardnekkige klachten zal volledig herstel langer op zich laten wachten en zullen er dus meerdere controles nodig zijn. De periode tussen de controles kan variëren van vijf weken tot twee maanden. Het lichaam heeft tijd nodig om tot een nieuw evenwicht te komen. Om de podotherapeutische behandeling extra kracht bij te zetten en de hersteltijd te verkorten wordt er, indien nodig, multidisciplinair samengewerkt met verschillende disciplines.

Afspraak maken?

PodoTherapie040 maakt gebruik van een  elektronische afspraaksysteem, zorgvuldig ontworpen om u de meeste flexibiliteit te bieden bij het kiezen van het gewenste tijdstip van uw afspraak. Wilt u liever geen online afspraak maken maar geeft u de voorkeur teruggebeld te worden? U kunt ons 24uur per dag bereiken op het centrale nummer 040 7820211. Spreek uw naam en telefoonnummer in op onze voicemail zodat wij contact met u kunnen opnemen.