Body2Bike

2 specialisten: een unieke ervaring voor 1 fietser

BODY2BIKE werd geboren op algemeen verzoek. Bij Robyn, een therapeut, kwamen fietsers steeds terug met dezelfde klachten na het fietsen. Als fietsmechanieker hoorde Henk de fietsers voortdurend klagen over pijn op de fiets. Op een avond tijdens de Tour de France, werd het idee geboren om fysiotherapie en fietspositionering te combineren. De grote lijnen werden vastgelegd op een bierviltje en Body2Bike was geboren.

De basispunten: kijken wat het lichaam wel en niet kan doen, de persoon op de fiets bekijken, aanpassingen uitvoeren, oefeningen geven om het lichaam te corrigeren, de positie opnieuw bekijken, uitleggen wat we gedaan hebben en de fietser de nodige tijd geven om dit te begrijpen. We hebben dit in de praktijk gezet en sindsdien zijn we blijven groeien.

Onze bikefit is een unieke ervaring. Waarom? We serveren uitstekende koffie! Maar echt: we geloven dat we door onze tweezijdige aanpak zo succesvol in het vinden van de beste positie. Robyn heeft de nodige kennis van het lichaam, hoe het moet functioneren en hoe je het kan corrigeren. Henk beschikt over de kennis om de fiets aan te passen zodat je in de positie zit die best past bij jouw lichaam. 

Als een bikefit op hetzelfde niveau door 1 persoon gedaan zou worden, zou een bikefit algauw 4 uur duren. Henk legt de veranderingen aan je uit terwijl Robyn een analyse maakt op de computer. Robyn leert je je persoonlijk oefeningenprogramma uit terwijl Henk je fiets aanpast. Henk gebruikt Robyn's analyse om zijn uitleg te ondersteunen met foto's van voor en na de aanpassingen.

Omdat je veel informatie te verwerken krijgt, maakt Robyn een CD met alle info zodat je die thuis nog eens, en nog eens ... en opnieuw kan bekijken.

Adres- en contactgegevens

Body2Bike
Ven 28
3930 Hamont-Achel België

0032 (0)11 602 949
body2bike@hotmail.com

Mediaspectrum

Hét fullservice internetbureau dat alles mogelijk maakt!

MEDIA SPECTRUM is dé partner voor online communicatie. Van websites tot webshops, van mobiele applicaties tot technisch advies. Kortom, we bieden een scala aan concrete tools om te bouwen aan uw online succes. U kunt bij ons terecht voor:

MEDIA SPECTRUM, aangenaam kennis met u te maken.

Adres- en contactgegevens

Mediaspectrum
Thurledeweg 19
3044 EN Rotterdam

010  75 15 568
06  24 811 165
info@mediaspectrum.nl